Bericht versturen
Guangzhou Guke Construction Machinery Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Amma

Telefoonnummer : +8615959232320

WhatsApp : +8615959232320

Free call
Guangzhou Guke Construction Machinery Co., Ltd.

De Machinesco. van de Guangzhouguke Bouw, Ltd.

  • Guangzhou Guke Construction Machinery Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: GUKE, B+SZZ Aantal werknemers: 1~100
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van Guangzhouguke Machines, Ltd --Professionele verbindingsleverancier.

 

Co. van Guangzhouguke Machines, Ltd wordt gevestigd in de grootste internationale machinemarkt van het districts zhucun gebied van Guangzhou Tianhe met geschikt vervoer, worden wij aangewezen Agent van B+SZZ in China en in het buitenland, belast met gespecialiseerde hydraulische cilinder verbindingsr&d、 Productie en handel, ondertussen levering met allerlei verbindingsuitrustingen, de hydraulische uitrustingen van de brekerverbinding, de uitrustingen van de graafwerktuigverbinding, cilinderring, opdringers Koreaans verbinding, diafragma, graafwerktuig Orings etc.suitable voor allerlei machinemerk zoals JAPAN、 KOREAANSE、 EUROPESE etc.also wij het product volgens het verzoek van de klanten kunnen maken.

Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld jarenlang zeer gewaardeerd. Wij dringen aan om de stabiele hoogte te verstrekken - kwaliteitsproduct en onze beste dienst aan onze klanten, definitief hebben wij meer en meer stabiele en loyaliteitspartners in de wereld.

Voor het jaar 2019, pogen wij onze aanwezigheid op de internationale markt te consolideren en verbeterend de prijsverhouding van onze producten aan beter stel de behoeften tevreden onze verdelers.

GUKE nodigt u uit om zich bij ons aan te sluiten en voor een gezamenlijke ontwikkeling en een briljante toekomst tot stand te brengen! Wij dachten voor uw samenwerking!

Geschiedenis

Co. van Guangzhouguke Machines, Ltd wordt gevestigd in de grootste internationale machinemarkt van het districts zhucun gebied van Guangzhou Tianhe met geschikt vervoer, heeft onze fabriek meer dan 15 jaar geschiedenis, hebben wij een goede markt in China en in het buitenland, bezet in gespecialiseerde hydraulische cilinder verbindingsr&d、 Productie en handel, ondertussen levering met allerlei verbindingsuitrustingen, de hydraulische uitrustingen van de brekerverbinding, de uitrustingen van de graafwerktuigverbinding, cilinderring, opdringers Koreaans verbinding, diafragma, graafwerktuig Orings etc.suitable voor allerlei machinemerk zoals JAPAN、 KOREAANSE、 EUROPESE etc.also wij het product volgens het verzoek van de klanten kunnen maken.

Dienst
  • Wij zijn fabrikanten en product directe verkoop.
  • Uitstekend en betrouwbaar productiemateriaal en inspectiemateriaal.
  • Vele jaren van de industrie praktische ervaring.
  • Uitstekend productonderzoek en ontwikkelingsteam.
  • Professionele productietechnologie.
  • Hoog - kwaliteits grondstoffen van Duitsland en Japan.

 

Ons Team

wij hebben meer dan 60 arbeiders in fabriek, en hebben verkoper meer dan 20 in China en in het buitenland

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in